Features

Wijzen van gebruik

"Volledig Scherm Modus"

Bij gebruik van GI-CE met browserapplicaties (bijv. Salesforce) kan het gebruikelijker zijn om het in "Volledig scherm modus" te gebruiken, dwz als een tabblad in een gemaximaliseerd browservenster. Om van een ander browsertabblad naar GI-CE over te schakelen, klikt u eenvoudig op het GI-CE pictogram in de browser werkbalk en selecteert u de gewenste functie (bijvoorbeeld Aanwezigheid). Hiermee gaat u rechtstreeks naar de juiste plaats op het GI-CE browser tabblad.

Full screen mode

"Compact Modus"

Wanneer u GI-CE gebruikt met desktopapplicaties (niet-browser), kan het zeer effectief zijn om het te gebruiken als een zelfstandig browservenster dat is ingesteld op de minimale breedte.

Compact mode

Gespreksbesturing

Telefoongesprek starten

Telefoongesprek starten vanaf uw computer is eenvoudig met Go Integrator CE voor Broadworks. Het zal uw productiviteit verhogen door tijdbesparing en het verminderen van het aantal verkeerd gekozen telefoonnummers.


Gebeld worden

Go Integrator CE voor Broadworks kan worden gebruikt om u te vertellen wie er belt voordat u de telefoon opneemt. Dit kan gunstig zijn op vele manieren.

Wanneer u druk bezig bent met een project kunt u selectief bepalen welke oproep u wilt beantwoorden. Ook kunt u zo de beller op een meer persoonlijke manier begroeten. Bij ontvangst van een oproep is het zeer gemakkelijk om de naam van de beller op te slaan voor toekomstig gebruik. Ook met CRM-integratie, worden de gegevens van bellers snel gezocht en weergegeven.


Het doorverbinden van gesprekken

Go Integrator CE voor Broadworks biedt een eenvoudige methode om gesprekken door te verbinden. Het Aanwezigheidscherm stelt de gebruiker in staat om de beschikbaarheid van hun collega's te zien en snel beslissingen nemen naar wie een gesprek door te verbinden.

Gebruikers kunnen blind doorverbinden om snel gesprekken af te handelen. Of ze kunnen eenvoudig gebruik maken van Go Integrator CE voor Broadworks om te overleggen met collega's en te schakelen tussen gesprekken.

Klikken-om-te-kiezen

Go Integrator CE ondersteunt twee manieren om te bellen vanuit webpagina's.

Webpagina's kunnen worden gescand op geldige telefoonnummers, deze worden omgezet in hyperlinks om eenvoudig te kunnen bellen. Ook kan Go Integrator CE worden geconfigureerd om rechtstreeks te bellen uit vele web-based CRM-pakketten.

Aanwezigheid

Go Integrator CE Aanwezigheid biedt een snelle manier om de beschikbaarheid van uw collega's te controleren. Het Aanwezigheidsvenster is toegankelijk vanuit het systeemmenu.

-Controleer de status van het toestel van een collega in het Aanwezigheidsvenster

-BLF-cirkel geeft ook Niet Storen en Doorschakelen aan (indien ingesteld)

-Bellen en doorverbinden met collega's rechtstreeks vanuit het Aanwezigheidsvenster

-Current version is limited to monitoring 500 users

Andere Functies

Go Integrator CE profiteert van veel van dezelfde functies als de desktopclient, waaronder:

-Zoeken in Broadworks Groeps- en Algemene directories

-Lezen en bijwerken van Persoonlijke Telefoonlijst

-Configuratie van Anywhere, Remote Office, CommPilot Express

-Instellen van CommPilot Express, Niet Storen en Doorschakelen

-Recente oproepen en Oproepgeschiedenis